Tijdens de schoolvakanties heeft het Juttersmu-ZEE-um andere openingstijden.

Op woensdag is het Juttersmu-ZEE-um van 13.30 tot 16.00 uur geopend. Op donderdag t/m zondag van 12.00 t/m 16.00 uur.

Op nieuwjaarsdag, koningsdag, eerste paasdag en beide kerstdagen is het juttersmu-ZEE-um gesloten. De andere feestdagen is het museum geopend indien een vrijwilliger inzetbaar is.

Zaterdag 4 maart 2017 hebben wij onze 400.000 bezoeker mogen verwelkomen! Het was de familie Van der Klip uit Tilburg, bestaande uit Papa Tycho, Mama Marjolein en de kinderen Saar en Sophieke. De familie kreeg een feestelijk ontvangst waarbij een lekkere taart natuurlijk niet ontbrak. Tijdens de feestelijkheden is de Familie van der Klip toegesproken door de wethouder Michel Demmers en door vice voorzitter van de Stichting Juttersmu-Zee-um Gerard Versteege. De familie kreeg een bos bloemen en een traditioneel Zandvoorts juttertje als aandenken mee naar huis.

Kijk voor meer foto's in onze fotogalerij

Sinds begin 2017 hebben wij een nieuwe website. Deze website is gebouwd door het Zandvoortse bedrijf Only 24 Hours a Day. Wij zouden het leuk vinden onze website verder te vullen met jullie verhalen over het strandjutten misschien hebben jullie wel foto’s van jullie vondsten! We horen het graag!

Heb je iets te vertellen, te vragen of heb je iets bijzonders meegemaakt? Laat het ons weten en mail ons op info@juttersmuseum.nl of kom langs in gebouw de Rotonde.

De bezoekers aan het woord

Hieronder een greep uit de reacties van de bezoekers (via Google). Word jij de volgende die een reactie plaatst? Wij waarderen dat zeer!

Graag ontvangen we reacties op: info@juttersmuseum.nl

• Leuk om even binnen te lopen en te zien wat er zoal voor bijzondere dingen gevonden worden.
  • Een museum voor echte jutters of voor hen die willen weten wat jutten is. Gratis entree, donaties zijn welkom, alles gedaan door vrijwilligers.
  • Ik kom hier echt al héél wat jaren. Het museum blijft me verrassen.
  • Klein museum, dus je loopt er zo doorheen. Maar dat maakt het niet minder leuk om te zien wat er zoal van het strand gehaald wordt. Sommige vondsten hebben hun eigen verhaal en dat maakt het zeker een bezoekje waard.
  • Kleine leuke museum. Ook leuke toevoeging zijn de aquariums met de vissen beneden. Helemaal top.

• Uitgebreid museum met hele enthousiaste vrijwilligers. Toegang is gratis. Een heel leuk juttersmuseum. Ik ga er vaak langs. Er is steeds iets anders te zien.

• Nice silent windy place :)

• Hezké muzeum v malé vísce. (Tsjechisch voor: Mooi museum in een klein dorp)

• Geniales kleines Strandgut-Museum, das von ambitionierten Anwohnern geführt wird - Besuch lohnt sich!

index.jpg