Partners

Hieronder een overzicht van onze partners

 
 
vvv_zandvoort_logo.png

VVV Zandvoort

Alle informatie over evenementen, overnachten en arrangementen vindt u bij VVV Zandvoort. In Zandvoort aan Zee is altijd wel wat te doen. Geniet van het heerlijke strand, het spectaculaire circuit, de prachtige natuur en het gezellige dorp. De website van VVV Zandvoort zorgt voor up to date informatie over alles wat met Zandvoort te maken heeft.


Strand Actief

Strandactief is de meest bekende activiteiten-aanbieder op het Zandvoortse strand. Er worden natuur-educatieve activiteiten voor jong en oud georganiseerd in combinatie met heerlijke arrangementen bij Strandpaviljoen Ahoi. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van Strandactief Zandvoort. Het programma van Strandactief start bij strandpaviljoen nr 9.

logo.png

Het Zandvoorts Museum

Het Zandvoorts Museum is hét centrum voor kunst en geschiedenis in Zandvoort. Geschiedenis, aan de hand van een interactief collectiebeheer, de Erfgoedleerlijn voor basisscholen, georganiseerde wandelingen door het oude centrum van het dorp, rondleidingen en tentoonstellingen over diverse onderwerpen uit de geschiedenis van het veel besproken dorp aan zee.


Gemeente Zandvoort

De website van de gemeente Zandvoort bevat alle informatie voor de bewoners van Zandvoort. Naast gemeentelijke zaken staat er op de website ook veel informatie over het strand. Denk hierbij aan Barbecueën op het strand, de blauwe vlag, De EHBO posten op het strand, dieren op het strand, kitesurfen, strandrolstoel mogelijkheden, vaartuigen op het strand en voertuigen op het strand.  

index.png

Only 24 Hours A Day

Only 24 Hours a Day is een Zandvoorts bedrijf dat ondernemers werk uit handen neemt waar ze zelf geen tijd of kennis voor hebben. Deze werkzaamheden kunnen zeer veelzijdig zijn zoals online marketing, alle on- en offline tekstschrijf werkzaamheden en back-office/ PA werkzaamheden. Only 24 Hours a Day heeft deze website voor het Juttersmuseum gebouwd en van teksten voorzien.